UUTISIA:

Seuraavat pentusuunnitelmat
syksylle 2024
Emäkoira on Biloxian Kineks

L-pentue

Tässä tulevan L-pentueen vanhemmat Biloxian Igasho ja Estefani Ebidix. Steffin juoksu on alkanut ja elämme jännittäviä aikoja. 

Steffi (Estefani Ebidix)

Steffi on Tshekin tuontinarttu, joka asuu Espoossa. Neito on määrätietoinen rämäpää, jolle sattuu ja tapahtuu. Toisaalta ihan sama mitä tapahtuu, kunhan tapahtuu. Muuten se kyllästyy ja keksii omia harrastuksia. Hyväntahtoisuudesta huolimatta vieraat ihmiset on sen mielestä turhia ja ohikulkijoista pitää ilmoittaa vahtikoiran virassa kun ollaan.

Erikoisjälkeä alettiin harrastaa 4kk iästä alkaen, jolloin heti huomasi, että sillä on lupaavia kykyjä lajiin. Harmi vain, että emäntä ei ole ottanut treeniä tosissaan, jotta siitä olisi saatu jotain tuloksiakin. Mutta pelolla käydään ja koiralla kyllä intoa riittää. Lisäksi ollaan treenattu tottista sekä muutamia tunteja BH-treenejä. Tavoite on BH-koe. Steffin mielestä treenaaminen on kivaa ja palkaksi kelpaa sekä namit että lelut.

Uiminen on ehdoton ykköslaji, veteen hypätään kallioilta ja kiviltä ja neito on aina valmis myös veneilemään. Kepeistä taisteleminen ja palloleikit ovat myös koiran mieleen.

Ixo (Biloxian Igasho)

Ixo on energinen, iloinen ja hyvällä huumorilla varustettu 3 vuotias uros, joka on aina valmis kaikkeen yhteiseen tekemiseen. Sen kanssa on harrastettu erikoisjälkeä, mistä se tykkää todella paljon ja sen lisäksi ollaan tottisteltu, mikä on toinen sen suosikkijutuista. Ixo palkkaantuu hyvin lelulla, mutta namitkin kelpaa jos on tarjolla.

Ixolla on intoa harrastamiseen todella paljon ja koirasta olisi vaikka mihin jos vain omistaja veisi sitä tavoitteellisesti eteenpäin. Ixo on hyvin kuuliainen kaveri,  metsässäkin vapaana juostessaan se tulee välittömästi vihellyksestä/kutsusta luokse.

Kotona ollessan Ixo on rauhallinen eikä turhia hötkyile.  Vahtivietti sillä on voimakas.

Näyttelyissä on käyty jonkin verran ja se on pärjännyt ihan mukavasti.

Linkki Kennnelliiton Jalostustietokantaan

 

 

Steffi

Estefani Ebidix 

s. 16.2.2018

lonkat  A/A

silmät terveet

luonnetesti  143 p.

Steffi1.jpg
Steffi2.jpg

Ixo

Biloxian Igasho

s. 23.6.2017

lonkat  A/A

silmät terveet

luonnetesti 159 p.

Ixo_Sit.jpg

Ixonen.jpg