UUTISIA:

Kineks ultrattu tiineeksi. Pennut syntyvät elokuussa

E pennut

Pennut 7-8 viikkoa  Päivät menee ulkosalla sateista huolimatta ja kaikki viihtyy. Naapuritontilla on meneillään suuret kallionräjäytykset ym mutta pennelit eivät anna niiden änien häiritä omia leikkejään eikä uniaan. Vieraita käy tasaseen tahtiin niin tulevia omistajia kuin muitakin.

Yhteinen aika alkaa käydä pikkuhiljaa vähiin j alauma alkaa hajoamaan 8vk täytettyään.

 

Pennelit 6 viikkoa ja vauhti vain kovenee.. Nurmi-alue sekä isompi patio on vallattu ja talon alunen on ihan paras leikkipaikka, sieltä löytyy kaikkea kivaa alustaa jne Tarhassa menee päivät.

Olen tuossa nyt katsellut penneleitten menoa ja nimet on loputakin hahmoittuneet niiden touhujen myötä.

Tytöt ovat:  Ehawee, Ethete ja Etenia  Pojat: Elan, Eskaminzin ja Eyanosa.

Pennut 5vk. Aika rientää. Pennelit syövät nappulaa ja kasvaa silmissä. Ne ovat viettäneet aikaansa ulkona kuistilla ja pihalla. Heti kun sateet loppuvat ja lämpenee niin ne pääsee koko päiväksi tarhaan. Pihalla liikutaan reippaasti ja tutkaillaan ympäristöä. 

Pennut täyttivät eilen 3vk. Hampaat ovat puhjenneet ja vauhti sen kuin kovenee päivä päivältä. Nyt jo otetaan juoksuaskelia ja leikitään sisarusten kansaa sekä purraan leluja. Oli ensimmäisen matokuurin aika sekä maistettiin myös ensimmäisen kerran jauhelihaherkkua ja sehän olikin mitä suurinta herkkua! Maailmaa on tutkailtu myös pentulaatikon ulkopuolella ihan omatoimisesti laatikosta ulos tullen. Uteliaisuus vei jopa kokonaan pentulasta pois tutkailemaan tarkemmin alakerran käytävää. Pisuja tehdään aika pitkälle paperille mutta toki vilteillekin vielä pisuja tulee.

Pennut ovat huomenna 2vk. Painoa tulee kovaa vauhtia lisää. Nyt on silmät rakosillaan ja pennut ovat ottaneet jalat alleen. Tosin, kun tulee hirveä kiire maitobaariin niin jalat eivät pysy vauhdissa mukana, silloin mennään nurin ja kestää tovin ennen kuin pääsee taas vauhti balanssiin ja suunta kohti maitobaaria jatkuu..

Meile syntyi 29.04 tiistaina 6 pentua. 3 tyttöä ja 3 poikaa.

Mukana oli 1 blondi tyttö ja poika sekä 2 merkkari tyttöä ja poikaa. Pennut ja emo voivat hyvin. Ruoka maistuu ja pentulassa on kaikki hyvin.

Zina on luonteeltaan iloinen ja tempperamenttinen narttu, joka tykkää patukka- ja palloleikeistä. Tykkää peltojäljestä sekä rakastaa juoksemista, viesti on ollut Zinan laji jäljen lisäksi.

Darcy on erittäin avoin ja rauhallinen uros, jolla harrastetaan niin tottelevaisuutta. peltojälkeä kuin Ipoakin. Poika tulee toimeen hyvin pienten lasten kanssa, tykkää palloleikeistä ja uimisesta sekä on erinomainen kotipihan vahti.

Biloxian Alegasina

BaltJV09

3xSert, 2xCacib, 3xVSP, 4xvara-Sert

Darcius Gasko Prim

C.I.B   C.I.E  

Tsekin JunChampion,  Slovenian-, Tsekin-, Puolan- ja Itävallan Champion, Tsekin GrandChampion sekä Tsekin CMKU Champion

FH1, Fpr1, Fpr2, Fpr3, IPO1, IPO2,                     ZOP, Zpu1, Zpu2, Zvv1  

Kuvia

Kuvia

zina_vsp1_12.5.2013.jpg

sivukuva.jpg

s. 28.04.2008

Lonkat A, silmät terveet, Jalostustarkastuksen ulkomuoto -osuus hyväksytty, Luonnetesti: hyväksytty 140p.

s.16.02.2008  Tsekinmaa

Lonkat A, silmät terveet. Luonnetesti: Tsekeissä