UUTISIA:

Kineks ultrattu tiineeksi. Pennut syntyvät elokuussa

F-pentue

Alegasinan ja Mr. Moonbeamin pentujen odotetaan syntyvän juhannusviikolla.

Biloxian Alegasina

Skywatch's Mister Moonbeam

Zina on käynyt ultrassa ja siellä näkyi muutama pikku hoffin alku!

21.6.2015 Zinalle ja Pilkkeelle syntyi 2 merkkiväristä pentua, uros ja narttu. Uros päälle 600gm ja narttu päälle 500gm. Ikäväkseni jouduin toteamaan, että nartulla oli kitalakihalkio eikä siitä syystä pysty imemään emon tissiä. Nartusta tuli pieni enkelipentu. Nyt täällä on potra poika edustamassa F pentuja.

2vrk_kotisivukuva.jpg 

21.6.2015  F pentujen ainokainen, merkkivärinen uros. 

Ikää 3 viikkoa,  ensimmäiset lisäsapuskat on maisteltu, matokuuri on saatu. Pentu tykkää leluista, ottaa suuhun ja ravistelee välillä niin, että lelu lentää ja pentu pyllähtää kyljelleen kun motoriikka on vielä hiukan hakusassa. Päivät kuluu siellä missä muutkin ihmiset asunnossa ovat ja liikkuvat, yöt vietetään Zinan kanssa pentulassa. 

Uros on saanut nimekseen Biloxian Fuego. Fuego on villi ja iloinen pentu vaikkakin kasvaa yksin ilman sisaruksia. Zina äiti leikittää pentua päivittäin, edelleenkin.. Fuego on nyt 10vk vanha. Fuego jäi toistaiseksi kotiin kasvamaan.

Fuego on nyt 11kk, voi hyvin ja on jo ISO poika.  Fuego asuu Cara-tädin ja perheen kanssa Pälkäneellä. Käy viikoittain tottistreeneissä jne. Fuego rakastaa uimista ja vedessä lutraamista. Poika on varsinainen vesipeto.

Fuego_water.jpg

Biloxian Fuego 

om. K. Laatikainen.

Lonkat B/B

Keuhkovaltimoahtauma