UUTISIA:

Seuraavat pentusuunnitelmat
syksylle 2024
Emäkoira on Biloxian Kineks

G-pentue

Biory_Web_sm.jpg

Tammikuu2016_Nimbus_sm2.jpg

Bibbis_Head_sm.jpg Nimbus_Head.jpg
Biloxian Biory

Chefka’s Jive Talkin, Nimbus

C.I.B, C.I.E, Pohj.MVA, FI, DK, NO MVA, SEJV-14, DKV-15

Perjantaina 20.5.2016 näki päivänvalon Biloxian G-pentue.

Meille syntyi yksi blondi ja merkkivärinen narttu sekä blondi uros. Trio voi hyvin, maito maittaa ja painoa tulee lisää. Blondi narttu painoi syntyessään 660gm, merkkarinarttu 520gm ja blondi poika 718gm.

Pennut tulevat huomenna 2 viikkoa. Painoa tulee päivittäin roimasti lisää. Blondit varsinkin syövät sellaista vauhtia, että merkkarityttö saa pitää puolensa ettei isommat ime äitiä vallan tyhjäksi :) Silmät ovat auenneet ja hoippuvin askelin kävellään pentulassa kohti maitobaaria. Trio on alkanut myös hamuta toisiaan 'hammastellen'. 

Trio tulee ylihuomenna 3vk. Vauhti on lisääntynyt pentulaatikossa, toisiaan hammastellen trio painii ja välillä ottaa jo lelujakin suuhunsa. Paperit ovat olleet boxissa jo useaman päivän ja hienosti sinne pääasiassa tehdään pissat ja kakat, toki hutejakin vielä tulee, mutta lähinnä pisujen merkeissä. Ääntä tästä porukasta myös l'htee, välillä haukahdellaan, murahdellaan ja jopa pistetään ulvoen :)

Tänään 4vk täynnä. Vauhti kiihtyy ja nyt ei enää riitä pentulaatikko vaan maailma on avautunut huoneen puolelle sekä muualle asuntoomme, jota pennut tutkivat uteliaina. Ollaan maisteltu ensimmäiset jauheliha-annokset sekä nappulat ja hyvältä maistuu. Vierailta käy mukavasti leikittämässä ja palluttelemassa pentuja. Kaikki ovat oikein reippaita ja tuttuja iloisia, hyvän huumorin omaavia pikku inkkareita.

Trio täytti perjantaina 6 viikkoa. Piha on suosittu paikka, jossa viettävät mielellään koko päivän. Vieraita käy tasasena virtana rapsuttelemassa ja leikkimässä pentujen kanssa. Vauhtia ja menoa riittää. 

Tässä alla viralliset nimet

B_Galilahi.jpgBiloxian Galilahi

B_Gawonii.jpg

Biloxian Gawonii

B_Gwenelda.jpgBiloxian Gwenelda

Gilda_adult.jpg

Biloxian Gwenwlda, Gilda

om. Vänttinen

Lonkat B/B

Lila_adult2.jpg

Biloxian Galilahi, Lila

om. K. Eerola

Lonkat A/A, terveet silmät

LT. 168

Emänä Hovarian V-pennuille 2019

Gawo_adult.jpg

Biloxian Gavonii, Gawo

 om. N. Mattsson

Lonkat B/B, terveet silmät

LT. 190

Isänä Happylandian F-pennuille  2019