UUTISIA:

Kineks ultrattu tiineeksi. Pennut syntyvät elokuussa

I-pentue

Tytöt:  Iina (lila) ja Inola (kelt). Pojat: Istaqa (vihr), Igasho (rusk) ja Ichante (sin).

Aika on hurahtanut kovaa vauhtia. Pennut ovat olleet terveitä ja kasvaneet hyvää vauhtia. Ulkona ollaan oltu päivät ja koko porukka on kovia touhuamaan. Pentutesti tehty ilman ylläreitä. 

4vk on tullut täyteen. Piha on valloitettu ja ollaan siellä niin paljon kun säät sen sallivat. Päikkärit ja riehuminen ovat vallan kivaa ulkona. Ruokana nappulat hupenee kupeista hetkessä ja toki mamman maitobaarissakin vietetään aikaa joskaan ei niin paljoa kuin aiemmin. Biory ei oikein mene itseään enää tarjoamaan pennuille kun ahneet piraijat ottavat hampaillaan niin tiukan otteen että kirpasee.

3vk tuli plakkariin perjantaina. Vauhti on tietty kiihtynyt. Nyt painitaan ja leikitään kunnolla. Pentulaatikon oviaukko on avoinna ja pentujen oleskelutila on nyt koko huoneessa. Leluja ravistellaan ja mennään kumoon kun oma motoriikka ei pysy vielä moisten ravistelujen mukana. Viikonloppuna maisteltiin jauhelihaa ja se vasta oli ihan suurtakin suurempi herkku. Tytöt ovat näyttäneet jo kiipeilytaitonsa ja tulleet oviaukossa olleen esteen yli ilman suurempia ongelmia.. Sen olisivat tietty voineet keksiä hiukan myöhäisemälläkin iällä :) 

Pennut ovat täyttäneet 2vk. Vauhtia ja varmuutta tassutteluun tulee päivä päivältä lisää. Paperit on lisätty pentulaan ja sinne tulee jo onnistuneesti sekä pissoja että kakkoja. Äänekkäitä ovat, pentulasta kuuluu välillä ulvontaa, kiljahduksia sekä haukahduksia kun päättävät päästellä ääniä. 

Nyt kaikki ovat nousseet hataroisti jaloilleen ja hoippuvat maitobaariin ja muksahtelvat nurin matkanvarrella. Lisäksi silmät ovat rakosillaan jo useamman kohdalla ja sieltä aletaan kurkkimaan ympärillä olevaa maailmaa. 

Pennut täyttivät viikon eilen. Viisikko viihtyy maitobaarissa niin hyvin että painot nousevat kohisten ! Maitoa-unta-maitoa-unta, siitä on pienten hoffipentusten päivät tehty vielä jonkin aikaa..

I pentueemme syntyi 23.6. Aamuun mennessä meille syntyi 6 pentua; 3 narttua ja 3 urosta. Yksi nartuista oli blondi ja ikäväkseni pian huomasin, että tällä blondilla pennulla oli kitalakihalkio eli siitä tuli enkelipentu. Onneksi 5:llä sisaruksella on tässä kohtaa kaikki kunnossa. 

Viisikko on viihtynyt maitobaarissa ja painot ovat nousseet kaikilla hyvin.

I-pentueen vanhemmat

Pentueen emä Biloxian Biory Pentueen isä Uskihoff's Demon
Biory_042017.jpg Demon.jpg
Biory_Stand_042017.jpg Demon_Stand_2017.jpg